Meterkasten

verdeelkast repareren

Is uw meterkast nog wel veilig?

Wist u dat maar liefst 34% van de elektriciteitsincidenten ontstaat in de meterkast, met risico’s zoals brandgevaar?

De meterkast is het hart van je elektriciteitsvoorziening in huis. Een probleem in de meterkast kan grote gevolgen hebben.

Daarom bied ik een gratis meterkast controle aan. Stuur mij simpelweg een foto van uw meterkast, en ik geef u vrijblijvend professioneel advies.

Voorkom risico’s en zorg samen met mij voor een veilige thuisomgeving. Uw veiligheid is de hoogste prioriteit!

Een meterkast laten controleren?

Maak vandaag nog vrijblijvend uw afspraak!

Het belang van uw meterkast

Een moderne meterkast verhoogt niet alleen de veiligheid in huis, maar zorgt ook voor efficiënter energieverbruik. Onze groepenkasten zijn ontworpen met de toekomst in gedachten, betrouwbaar en voldoenend aan je behoeften, ook als het energieverbruik stijgt. Met onze moderne meterkasten kunt u moeiteloos overstappen naar nieuwe technologieën zoals; zonnepanelen, warmtepompen en batterijopslag. Voldoet de meterkast niet meer aan de huidige eisen? Dan zorg ik ervoor dat je meterkast weer helemaal bijgewerkt wordt. Het kan zijn dat een kookplaat een speciale aansluiting nodig heeft. Deze kan bijvoorbeeld ook op een fornuisgroep aangesloten worden, in de plaats van een krachtgroep.

verdeelkast installeren
Meterkast montage

Wat kan ik voor u betekenen?

De verwachting is dat in de toekomst nog meer apparaten krachtstroom nodig hebben. Om hierop voorbereid te zijn, kies ik er alvast voor om een 3 fase groepenkast te installeren. Daarbij kies ik een passend formaat waarbij plekken voor componenten over blijven. U kunt dan later nog extra componenten toevoegen in de meterkast, voor het aansluiten van bijvoorbeeld zonnepanelen of een airco. Dit is kosten besparend bij de eerst volgende uitbreiding omdat de monteur gemakkelijk zijn groepen of beveiligingen in de meterkast kan plaatsen. En mocht uw verbruik daardoor verhoogd worden, dan is uw meterkast al geschikt voor een 3 fase aansluiting. Dan hoeft u alleen nog maar de netbeheerder te bellen en te vragen om een 3 fase aansluiting, uw meterkast is hier dan al op voorbereid.